Star Remedies bloesem remedies

Aster

De trilling van de Aster stelt je in staat - of je nu kind bent of volwassene - de uitgereikte hand van de Kritische Ouder (volgens Transaktionele analyse) of de Ouder (lees buitenwereld) te aanvaarden. In de K.O. heb je opgeslagen de waarden en normen, zoals we die hebben meegekregen van onze opvoeders, de samenleving en religie. Deze K.O. heeft het vrije, blije kind "op de rem" gezet. Je accepteert dat mechanisme, maar kan nu op eigen kracht handelen.

Je voelt het als een ondersteunende arm om je schouders. De bloesem stimuleert, zorgt troost en moedigt aan. Je krijgt weer het gevoel van basisvertrouwen. Als je b.v. in een relatie zit waarvan je het gevoel hebt dat je die relatie in stand houdt omdat je niet alleen kan zijn komt door de Aster het vertrouwen dat je het zelf kan doen. Je hebt de aandacht die je zocht bij anderen, positief of negatief, bewust of onbewust, niet meer nodig.

Geschreven door Madeleine & Micha Meuwessen. Alle rechten voorbehouden / 2000 - 2011 Copyright © Madeleine & Micha Meuwessen. Afbeeldingen zijn eigendom van Madeleine & Micha Meuwessen