Star Remedies bloesem remedies

Ismene

Wat de remedie doet is je echt, echt in het hier en nu halen. Je wordt beschouwend naar alles. Je krijgt een terugblik op wat je hebt gedaan en gelijkertijd is er een soort afscheid van wat je hebt gedaan. Je bent in staat afscheid te nemen van "niet reële illusies", wat ook soms wel heftig kan zijn. Je komt met beide benen in dit leven. Zo grappig: Ik laat de remedie weer aan verschillende "hoogsensitieve" mensen voelen. De antwoorden komen weer allemaal overeen.

De remedie maakt de aura compacter, wat steviger, de aura komt wat meer naar "binnen", en gelijktijdig ontstaat er een soort verbinding van voeten naar het hoofd en de lijn gaat "door". Voelen zich hierdoor "veiliger". Geeft hierdoor een zeer prettig gevoel. De remedie Ismene zet je met beide voeten op aarde. Je hoeft niet meer weg te dromen of omdat je dat heel fijn vindt en daardoor soms het gevoel te hebben dat je in een soort "versnelling" terecht komt, omdat het werk nou eenmaal af moet of dat je de harde werkelijkheid wilt ontvluchten. Je bent in staat om in het hier en nu de dingen te doen, die je te doen hebt zonder dat je het gevoel hebt overbelast te zijn of worden. Door Ismene krijgt jouw creativiteit de kans zich te ontwikkelen.

Geschreven door Madeleine & Micha Meuwessen. Alle rechten voorbehouden / 2000 - 2011 Copyright © Madeleine & Micha Meuwessen. Afbeeldingen zijn eigendom van Madeleine & Micha Meuwessen