Star Remedies bloesem remedies

Maan

Hij werd op een nacht wakker waar aan de hemel een prachtige, volle grote maan te zien was.

Tijdens het proces ontdekte Micha dat de maan eigenlijk 2 gezichten heeft. Wij, op aarde, zien slechts een zijde van de maan, namelijk de belichte kant. Hierdoor kwam er informatie naar boven waarbij gedacht moest worden aan deze wonderbaarlijke eigenschap van de maan. De remedie "Maan" laat de andere kant van de ziel zien, de donkere kant. Dit betekent niet dat de remedie alleen werkt op onze donkere, mysterieuze kant, maar ook wetende dat wij een kant hebben welke ontwikkeld kan worden zodat wij met ons systeem in een balans komen. Wij hebben altijd verborgen stukken in onze ziel waarmee "we" nog niet aan de slag willen. De maan zorgt ervoor dat het diepste van de ziel naar boven komt op dat moment zodra er mee wordt aangevangen. Hierdoor kan het zijn dat emoties, die nog niet verwerkt zijn, naar boven komen waardoor je in een richting gestuurd wordt zodat je hierop gewezen wordt en hiermee aan de slag kan gaan.

Zelfs al heb je met Duizendknoop heel veel opgelost, op spiritueel niveau kunnen er nog blokkades zijn, die niet zijn opgelost. Nu is het heel moeilijk op spiritueel niveau te testen. Hier kun je achter komen als je Maan inneemt en het blijkt dat er b.v. nog een restje verdriet zit.

Geschreven door Madeleine & Micha Meuwessen. Alle rechten voorbehouden / 2000 - 2011 Copyright © Madeleine & Micha Meuwessen. Afbeeldingen zijn eigendom van Madeleine & Micha Meuwessen