Star Remedies bloesem remedies

Star of Bethlehem

Star of Bethlehem staat voor oude en nieuwe trauma’s, kwetsingen. Het kan zijn dat door oude shocks je het gevoel kan hebben dat iedere kwetsing, hoe klein in de ogen van anderen misschien ook, de oude wond telkens dieper wordt opengereten. Deze remedie zorgt ervoor dat je ’s nachts oude trauma’s in je dromen verwerkt.

Ervaringen: Een verpleegkundige verliest, na 8 ½ maand in verwachting te zijn, haar dochtertje. Na het innemen van de remedie blijkt, (zij had het idee dat zij dit verlies van ong. 5 jaar geleden een plekje had gegeven), dat zij ’s nachts gedroomd had van haar kindje en ook van het eerste kindje dat in het ziekenhuis was overleden tijdens haar dienst.
’s Morgens werd zij wakker met een gevoel van: hoe kan ik hier nu over gedroomd hebben, het is al zo lang geleden. Het blijkt dat het nu echt uit haar systeem weg is en er nu echt ook "klaar" mee is. Dit onderging zij met blijdschap. De oude blokkade was weg. De remedie helpt echt deze blokkades van oude wonden op te lossen. En geeft blijheid.

Geschreven door Madeleine & Micha Meuwessen. Alle rechten voorbehouden / 2000 - 2011 Copyright © Madeleine & Micha Meuwessen. Afbeeldingen zijn eigendom van Madeleine & Micha Meuwessen