Star Remedies bloesem remedies

Wilde Appel

Laat je de dingen in het juiste perspectief zien. Met Wilde Appel laat je de dwangmatige dingen los, die zo vaak je leven beheersen.

De remedie Wilde Appel is voor nette, keurige, gewetenvolle mensen, die alles in hun leven heel precies willen doen. Door al deze prachtige, calvinistische, eigenschappen worden ze een slaaf van al de dingen, die ze heel precies moeten doen. Of het nu het huiswerk is dat perfect moet, het liefst een 10 halen voor een proefwerk en als ze een negen halen eigenlijk niet helemaal tevreden zijn of dat alles op het werk in tot in de puntjes moet worden gedaan, door jou en de medemensen waar je mee werkt of dat het huis op en tot in orde moet zijn. Je kunt zelfs een liniaal leggen langs de T-shirts in de kasten. Hierdoor ontneem je jezelf de kans om werkelijk van het leven te genieten. Het is niet zo erg als je een vlekje op je broek hebt door het spelen. Het is ook o.k. als je goed geleerd hebt dat je b.v. een 7 haalt. En soms is het niet erg dat er wel iets op je werk tot de volgende dag blijft liggen dat niet heel dringend is. En dat je hele huis nooit voor 100% op en top vlekkeloos is.

Geschreven door Madeleine & Micha Meuwessen. Alle rechten voorbehouden / 2000 - 2011 Copyright © Madeleine & Micha Meuwessen. Afbeeldingen zijn eigendom van Madeleine & Micha Meuwessen